SAMMEN SKABER VI MERE...

FÅ MERE TRAFIK OG
ØG DIT SALG MED SEO

Lig i toppen af søgeresultaterne med SEO

Når du gerne vil findes på internettet, er søgemaskineoptimering også kaldet SEO (Search Engine Optimization) et super effektivt værktøj.

Kort fortalt handler SEO om at få optimeret din hjemmeside, så du kan opnå de attraktive placeringer i toppen af de organiske (ikke betalte) søgeresultater på Google og de andre søgemaskiner, når nogen søger efter produkter eller ydelser,  du sælger. 

Har du en placering øverst i søgeresultaterne, får du nemlig langt større synlighed, hvilket vil give flere potentielle kunder og i sidste ende øge din indtjening. Det kræver en del arbejde, men det kan virkeligt godt betale sig at investere både tid, kræfter og penge i SEO. 

Dog er det vigtigt at understrege, at SEO ikke er noget, du bare gør én gang, og så passer det sig selv. Det kræver at du kontinuerligt arbejder med det, så din SEO bliver vedligeholdt og opdateret, når der er behov for det. For er der én ting der er sikkert, så er det at verden på internettet og forbrugernes adfærd ændrer sig løbende, så det skal din SEO-indsats også.

e-branding
Digitale Marketing Specialister

Vi har stor erfaring med online markedsføring, og hjælper dig gerne med at opnå dine mål.

Hvad er SEO egentlig?

Søgemaskineoptimering er ikke bare én ting. Det er derimod en masse forskellige  værktøjer og faktorer, der har indflydelse på, hvordan din hjemmeside bliver placeret i søgeresultaterne. 

Der er altså en del ting at holde styr på med SEO, og det kan være lidt overvældende at finde hoved og hale i det hele. Vi har derfor lavet en kort gennemgang af hovedelementerne herunder.

Overordnet set kan man inddele SEO i disse elementer:

 • Teknisk SEO
  Din hjemmeside skal være bygget ordentligt op! Det handler blandt andet om hastighed (om den tager lang tid om at loade), om den er mobiloptimeret (responsiv), ikke indeholder fejl så dine sider ikke vises ordentligt, at der ikke er indhold kopieret fra andre hjemmesider, eller at du ikke skriver den samme tekst på flere af dine egne sider, samt at der er en god url-struktur (gerne kort og skal helst indeholde dine søgeord).
 • Content / Indhold – Også kaldet “On Page SEO”
  Du skal have relevant og unikt indhold (tekst og billede), hvor de søgeord du gerne vil findes på bliver nævnt (gerne flere gange). Disse søgeord findes ud fra en grundig søgeordsanalyse. Søgeordene skal også gerne indsættes i sidetitler, metabeskrivelser og overskrifter (H1-H3). Udfyld Alt-teksten til dine billeder, så Google kan “læse” hvad det er. Sørg for at din side er brugervenlig.
 • Linkbuilding – Eller “Off Page SEO”.
  Kunsten af skaffe indgående links og trafik til din side. Fx fra andre hjemmesider, artikler, blogs, rating-portaler (fx trustpilot), samarbejdspartnere, igennem sociale medier.

Derfor er SEO vigtigt

Der kan være mange gode grunde til at arbejde med søgemaskineoptimering, og her har du syv gode af slagsen.

Fordele ved SEO:

 1. Du opnår større synlighed 
  Det er vigtigt at blive vist i de relevante søgninger, så kunderne ved, at du er der.
 2. Du får mere trafik til din hjemmeside / webshop 
  Mere trafik giver mulighed for flere salg. Helt simpelt.
 3. Konkurrencedygtighed
  Du skal gerne ligge over dine konkurrenter i søgeresultaterne. Helst så de ryger helt om på side to, eller endnu længere væk.
 4. Kunderne søger selv efter dit produkt eller din service
  Du dukker op i søgeresultatet, når kunden selv søger efter det du tilbyder. Kunden har altså et behov, som du kan opfylde, og ofte når kunden direkte efterspørger det du sælger, er det nemmere at få dem til at købe.
 5. Du får billigere annoncer hos Google
  Er din hjemmeside gået godt efter i sømmene, og dit SEO arbejde lavet ordentligt, så bliver du belønnet af Google med en høj Quality Score. Og har du en høj Quality Score, så bliver prisen på dine Google Ads billigere, så på den måde hænger de to ting sammen.
 6. Forbrugeren har større tillid til dig, når du ligger øverst i søgeresultaterne
  De fleste af os klikker aldrig videre fra side 1, når vi søger efter noget på Google. Det giver simpelthen autoritet at ligge øverst i søgeresultaterne.
 7. SEO er i princippet gratis
  Du kan lave rigtigt meget SEO-arbejde selv og der findes også mange gratis SEO-værktøjer. Det som det dog koster dig er tid! Det kræver rigtigt meget at sætte sig ind i alle SEO-aspekterne, og det tager lang tid at udføre i praksis.

Skal vi hjælpe dig med dit SEO-arbejde?

SEO er en disciplin hvor der ikke findes noget quick fix. Det kræver hårdt arbejde og en masse tålmodighed.

Måske er du typen, der sagtens kan overskue det selv, og synes at SEO er fedt. Er det ikke dig, så kan du heldigvis vælge at outsource opgaven til sådan nogle nørder som os, så du kan koncentrere dig om det, du brænder for at lave.

Hos e branding er vi meget passionerede omkring vores arbejde. Vores ambition er altid at skabe resultater for dig og løfte din forretning til nye højder. 

Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os. Vi tager altid gerne en helt uforpligtende snak, så du kan få klarhed over dine muligheder indenfor søgemaskineoptimering. Vi glæder os til at høre fra dig. 

e-branding
Digitale Marketing Specialister

Vi har stor erfaring med online markedsføring, og hjælper dig gerne med at opnå dine mål.