Hvem er vi?

e branding

Vi er online markedsføringskonsulenter med speciale i online annoncering.

HVEM ER vi

Kort om hvad vi er for en størrelse

Vores navn afspejler meget godt hvad vi laver, og hvad vores opgave er. e-branding står for elektronisk branding. Vores fornemste opgave er at hjælpe vores kunder med at blive set i en online verden, hvor der er hård kamp om pladserne.

Ved hjælp af online annoncering på de helt store platforme, som Google og Facebook, får vi kogt essensen ud af, hvad der gør din virksomhed, dine produkter eller din service unik, så målgruppen får øjnene op for netop dig og det du tilbyder. 

e-branding er en del af en koncern, som løser en bred vifte af markedsføringsopgaver for både store og små virksomheder. Vores kernekompetence er online annoncering, men vi kan løse de fleste marketingopgaver med vores brede erfaring fra vores (indtil nu) 9 år i marketingbranchen. 

Vi leverer et helstøbt koncept, hvor vi skræddersyr løsninger, som passer præcis til dine behov. 

Vi ved at din forretning er dit hjerteblod, og vil arbejde benhårdt for at hjælpe dig med at opnå dine mål. Vores arbejde er ikke bare vores levebrød, men også vores passion, så vi vil altid gå efter ikke blot at indfri dine forventninger … men også gerne overgå dem.

Så har du en markedsføringsopgave. Stor som lille. Så tag endelig fat i os. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om, hvad dine behov er. Og forhåbentlig vil der kunne være grobund for et godt samarbejde

e-branding
Digitale Marketing Specialister

Vi har stor erfaring med online markedsføring, og hjælper dig gerne med at opnå dine mål.